dilluns, 26 d’abril del 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BITLLES CATALANES CATEGORIA EDAT ESCOLAR



Benvolguts i benvolgudes,

com bé sabeu el passat diumenge 25 d'abril es va celebrar al Baix Empordà (concretament) a Mont-Ras, el Campionat Nacional de Bitlles Catalanes de Categories en Edat Escolar. Recordareu que l'any passat vam fer una concentració de dos dies a la Sénia abans del Campionat. Els resultats van ser molt positius pel que fa a la convivència i els resultats obtinguts donat que 4 dels nostres nens van arribar a la final de 5 jugadors en la categoria benjamí masculí i van aconseguir els llocs de 1er, 3er, 4art. i 5è. Posant al nostre club en el palmarès històric de les Bitlles Catalanes i presentant-se per primera vegada com un club revelació.

Aquest any ens hem concentrat a Palamós, aprofitant la tarda de dissabte abans del campionat per fer un entrenament adicional.

La temporada l'estrenàvem amb noves incorporacions: hem ampliat l'equip aleví, conservem al Gerard del Castillo Lite com a juvenil, i hem obert la categoria de benjamí femení.

El cop d'efecte aquest any l'han donat les nenes del benjamí femení, proclamant-se amb bons mèrits (64 punts) la Núria Soler Villalonga, Campiona Individual absoluta de Catalunya categoria benjamí femení. No volem deixar d'esmenar l'esforç i millora de la Mireia Ribot Capafonts.

Felicitar també a en Marc Ribot Capafonts (categoria aleví masculí) que en el seu primer any de jugador es va col.locar a la final de 5 jugadors.

Felicitem també a tots els jugadors i jugadores restants de l'equip que amb la seva participació fan créixer aquest esport català.

Aquest any han participat els següents clubs:

LLIGA DE BARCELONA:
C.B. Siuranenc d'Horta
C.B. Badalona
C.B. Igualada
LLIGA DE LA SELVA-ALT MARESME:
A.E. Bitlla Mallorquines Sils
C.P. Lloret
C.B. Pineda
LLIGA DE LLEIDA:
C.B. St. Jaume de Bellpuig
C.B. Anglesola
C.B. Ponts
C.B. Poal
C.B. Flor de Lis
LLIGA DE GIRONA:
Amics de l'Oci C.B.C. Palamós
C.B.C. Mont-ras
C.B.C. els Cremats
Amics de la Pineda Fosca
C.B.C. Parlavà
C.E. Vilabrú
LLIGA DE TARRAGONA:
C.B. Amposta
C.B. la Galera
C.B. la Sénia

Entre tots més de 140 jugadors i jugadores

Agraïm també la col.laboració de pares i mares, els animem a que es facin socis del club (10€ l'any) i agraïm la col.laboració de tots els socis i sòcies.

Aviat podreu veure les fotos a la web.

VISCA EL CLUB DE BITLLES BADALONA TO-K-FUSTA!!!!!